Een verouderde schoorsteen? Dat kan vervelende gevolgen hebben, waardoor schoorsteen renovatie of reparatie is mogelijk noodzakelijk is. Bij Hekman Dakwerken kunnen we vrijwel iedere schoorsteen repareren en dit proces volledig voor u uit handen nemen. Voordat we hiermee aan de slag gaan is er allereerst een inspectie nodig om te kunnen beoordelen of uw schoorsteen daadwerkelijk aan renovatie toe is.

Laat uw schoorsteen tijdig inspecteren en repareren 

Het is geen overbodige luxe om uw schoorsteen tijdig te laten inspecteren op gebreken. Schoorsteen renovatie of reparatie kan nodig zijn zonder dat u het in de gaten hebt. Omdat de schoorsteen het hoogste punt van uw dak is heeft deze veel te verduren. Onder hevige weersomstandigheden moet de schoorsteen natuurlijk ten alle tijden bestendig zijn tegen onder andere regen en zware windstoten. We adviseren u uw schoorsteen na 5 jaar te inspecteren op gebreken.

Na het ontdekken van een fors lek bij de schoorsteen heb ik Hekman Dakwerken ingeschakeld. Een bedrijf dat hun snelle service waar maakt! Een duidelijke offerte, nette prijs en bovendien een vakkundig gerenoveerde schoorsteen. Echt een aanrader!

Richard Van Der Molen – 2021a